ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΚΑΝΌΝΩΝ ΓΙΑ ΝΤΎΣΙΜΟ ΔΙΑΚΟΠΏΝ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΈΝΑ ΡΟΎΧΑ

Πετάξτε το βιβλίο κανόνων για ντύσιμο διακοπών με αυτά τα χαριτωμένα ρούχα
Ως συντάκτες POPSUGAR, επιλέγουμε και γράφουμε ανεξάρτητα για πράγματα που αγαπάμε και πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν επίσης. Εάν αγοράσετε ένα προϊόν που έχουμε συστήσει, ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια συνεργατών, η οποία με τη σειρά της υποστηρίζει το έργο μας.

Τα ρούχα διακοπών είναι μια από τις λίγες εποχές του χρόνου που μπορείτε πραγματικά να πάτε όλοι έξω. Αλλά για πολλούς από εμάς, η εορταστική περίοδος είναι για το μέγιστο σε ζεστό χρόνο (τόσες πολλές μέρες που ξοδεύονται στο PJs). Μην μας κάνετε λάθος-είμαστε όλοι για ένα λαμπερό φόρεμα εδώ και ένα λαμπερό στιλέτο εκεί. Αλλά όταν πρόκειται να γιορτάσουμε στην άνεση των σπιτιών μας με την οικογένεια και τους φίλους μας, φιλάρεσκος με μια συστροφή του casual είναι η ατμόσφαιρα που λαχταρούμε να νιώσουμε σαν τον καλύτερο εαυτό μας χαμηλού κλειδιού. Και κανείς δεν το κάνει καλύτερα από το παλιό Ναυτικό.

Αυτό σημαίνει ότι τα φορέματα είναι εξ ολοκλήρου έξω; Διάολε όχι! Τα Slinky γλιστρά στρωμένα με μια ζεστή ζακέτα ισοδυναμούν με διαχρονική κομψότητα, ενώ τα διαμερίσματα υποβαθμίζουν τέλεια ένα αγαπημένο μίνι μανίκι. Στη συνέχεια, υπάρχουν φορέματα πουλόβερ — γνωστός και ως MVP του χειμώνα. Αυτά είναι τα καλύτερα για τη μετάβαση από κοκτέιλ πάρτι σε ζεστές βραδιές παιχνιδιών από τη φωτιά με αλλαγή αξεσουάρ.

Τώρα κορυφές: ειδικές λεπτομέρειες όπως ruching, ένα peplum hem, ή ένα ογκώδες μανίκι πάντα αισθάνονται εορταστική, ανεξάρτητα από την κατάσταση πυθμένα. Στο άλλο άκρο του φάσματος, ένα απλό προσαρμοσμένο πλεκτό είναι ακριβώς η κίνηση για να υποβαθμίσετε προσαρμοσμένα παντελόνια ή να συνδυάσετε με τζιν και ένα υπέροχο παλτό όταν βγείτε στο κρύο για μια εορταστική εκδρομή.

Ανεξάρτητα από την περίσταση, υπάρχει μια στολή διακοπών μπροστά που θα χτυπήσει το άνετα κομψό σημάδι. Έτσι, περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε αυτά τα απαραίτητα έτοιμα για πάρτι-τελικά, είναι #sorrynotsorry σεζόν, και το αξίζετε.

Πηγή: Διαβάστε Το Πλήρες Άρθρο