ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΊΕΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ NFL 11

Κάνοντας αυτές τις δύσκολες αποφάσεις lineup, εβδομάδα πάνω από την εβδομάδα, μπορεί να είναι το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας Ποδοσφαίρου Φαντασίας. Όταν είστε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο παρόμοιους παίκτες, και απλά δεν ξέρω ποιο από αυτά θα ξεκινήσει, η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσω τον παίκτη με τον ανώτερο αγώνα.

Αχ, αλλά ακριβώς πώς καθορίζει κανείς τους καλύτερους (και χειρότερους) εβδομαδιαίους αγώνες;

Ο “χάρτης αντιστοιχιών” κάθε εβδομάδα παρέχει μια μέθοδο ανεξάρτητη από το πρόγραμμα για την αξιολόγηση των αντιστοιχιών θέσης, κατατάσσοντας και τις 32 αντίπαλες άμυνες κατά σειρά από τις περισσότερες έως τις λιγότερο ευνοϊκές για τους αντίπαλους παίκτες και στις τέσσερις θέσεις δεξιοτήτων (στρατηγός, τρέξιμο πίσω, ευρύς δέκτης και σφιχτό τέλος). Αντί να βασιζόμαστε σε εποχιακά σύνολα, σε αυτόν τον χώρο βαθμονομούμε δεδομένα που επιτρέπουν σημεία για να δείξουμε πώς κάθε άμυνα πήγε σε σχέση με τη δυσκολία του χρονοδιαγράμματος που αντιμετώπισε. Αυτό παρέχει μια πιο δίκαιη προσέγγιση για την κρίση της ποιότητας των μεμονωμένων αντιστοιχιών.

Το “adj. FPA”, ή οι προσαρμοσμένοι Πόντοι φαντασίας που επιτρέπονται, αντικατοπτρίζει πόσο πολύ πάνω ή κάτω από τους εβδομαδιαίους μέσους όρους PPR fantasy point των παικτών ότι η άμυνα έχει κρατήσει τους αντιπάλους σε αυτή τη θέση. Ένας θετικός αριθμός σημαίνει ότι ο αγώνας είναι ευνοϊκός; ένας αρνητικός αριθμός σημαίνει ότι είναι δυσμενής. Επιπλέον, να θυμάστε ότι οι ομάδες χρησιμοποιούν συχνά πολλαπλές πλάτες και ευρείς δέκτες σε ένα παιχνίδι και αυτοί οι μέσοι όροι συν/πλην καλύπτουν όλο το προσωπικό μιας ομάδας σε αυτή τη θέση.

Όλα τα δεδομένα προέρχονται από τη δράση NFL των τελευταίων πέντε εβδομάδων.

Τελικά, μια προειδοποίηση: οι αντιστοιχίες είναι μόνο ένα συστατικό στον τύπο κατάταξής μου. Δεν πρέπει να αξιοποιείται κάθε ευνοϊκή αντιστοιχία, ούτε αποφεύγεται η δυσμενής αντιστοιχία. Αν θέλετε την πληρέστερη πηγή του προσωπικού μου — και του ESPN fantasy — για ποιον να ξεκινήσετε και να καθίσετε κάθε εβδομάδα, συμβουλευτείτε την εβδομαδιαία κατάταξή μας.