Η ΤΖΟΎΛΙΑ ΦΟΞ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΊΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΕΙ ΤΟ “GAY EBONY” ΤΗΣ, ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ MACHETE BIRKIN

Το αστέρι” Uncut Gems ” εξηγεί επίσης γιατί οι άνδρες δεν πρέπει να επιτρέπεται να έχουν πέη και πώς θα εξισώσει τους όρους ανταγωνισμού μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Η Τζούλια Φοξ είναι ανύπαντρη και μπορεί να είναι έτοιμη να ανακατευτεί … απλά όχι με τον τρόπο που ήταν σε αυτό το σημείο. Αντι αυτου, μπορεί να είναι έτοιμη να εξερευνήσει το “Γκέι κόκαλο” της.”

Το αστέρι ” Uncut Gems “μίλησε για την ανύπαρκτη ζωή της που χρονολογείται από τότε που έσπασε με την Kanye West στην επερχόμενη συνέντευξή της για το” Ziwe ” του Showtime, ξεκινώντας τη δεύτερη σεζόν της την Κυριακή το βράδυ στις 11 μ.μ. ET. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Ziwe την ρώτησε αν είχε σκεφτεί ποτέ χρονολόγηση γυναίκες, και η Fox παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα “το σκεφτόταν πολύ” τελευταία.

Δεν είναι δυνατή η απόδοση βίντεο YouTube.

“Νομίζω ότι έχω, ξέρετε, ένα γκέι οστό και πρέπει να το εξερευνήσω λίγο περισσότερο”, απάντησε ο Fox.

“Ίσως οι πρώην φίλοι μου δεν έκαναν λάθος όταν με αποκαλούσαν Λεσβία και παραπονέθηκαν ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους”, πρόσθεσε η ηθοποιός και η μόδα με χαμόγελο.

“Μπορώ να βρω αγάπη σε όλα τα μέρη και σε όλες τις φυλές”, εξήγησε ο Φοξ, αν και προτιμά να γνωρίζει μη λευκούς ανθρώπους.

Όταν ρωτήθηκε γιατί σκέφτεται χρονολόγηση γυναίκες, ο Φοξ εξήγησε ότι είναι πολύ απλό. Είναι εξαιτίας των ανδρών. “Όλοι, όπως, είναι εξίσου φρικτοί, για να είμαι ειλικρινής”, είπε.

Στην πλήρη συνέντευξη, ο Fox πήγε ακόμα πιο σκληρά στους άνδρες. Όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να τους επιτρέπεται να έχουν απόψεις, ο Φοξ πυροβόλησε, “δεν πρέπει καν να τους επιτρέπεται να έχουν πέος.”Στη συνέντευξη, εξήγησε ακόμη και πώς θα πήγαινε για να σκοτώσει έναν άνδρα, κάνοντάς το να μοιάζει με υπερβολική δόση. Όταν η Ziwe ρώτησε αν ήταν “υπέρ-γυναίκες-σκοτώνοντας-άνδρες”, είπε ο Fox, ” αν ο άνθρωπος το αξίζει, Ναι. Γιατί όχι; Οι άνδρες σκοτώνουν τις γυναίκες όλη την ώρα-χωρίς λόγο.”

Αργότερα στη συνέντευξη, εξήγησε ότι είναι περισσότερο η πατριαρχία που μισεί από τους άνδρες, εξήγησε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι θύματα της, αλλά όταν έρχεται κάτω σε αυτό, φαίνεται σαν οι άνδρες απλά δεν νοιάζονται για τα πράγματα που επηρεάζουν τις γυναίκες.

Όσο για το αρσενικό προσάρτημα, ο Φοξ είπε ότι μπορεί να είναι “όπλο μαζικής καταστροφής.”Έτσι, ο μετρητής της είναι για τις γυναίκες να έχουν το ίδιο. Έτσι, αν ήταν πρόεδρος, θα έδινε σε κάθε γυναίκα ένα όπλο και κανένα στους άνδρες.

“Νομίζω ότι ισούται με το πεδίο παιχνιδιού”, υποστήριξε ο Fox. “Νομίζω ότι δεν θα είχαμε τόσα πολλά.”Μιλώντας για να πάρει ” f-ed με”, Η Fox άνοιξε επίσης πρόσφατα για το τι πραγματικά συνέβη με την τσάντα της Hermès Birkin. Τον περασμένο μήνα, είπε στους οπαδούς της TikTok ότι δέχτηκε επίθεση από ένα μαχαίρι, αλλά ήταν πολύ αραιή σε κρίσιμες λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Thierry Mugler: έκθεση Couturissime την τρίτη, τελικά χύθηκε μερικά από τα φασόλια στο E! Νέα.

“Πήρα σε μια μάχη με ένα αγαπημένο πρόσωπο”, είπε στην πρίζα, αλλά δεν θα αποκαλύψει το όνομα. Είπε, ωστόσο, “το άξιζα, ας το θέσουμε έτσι.”

Πίσω τον Οκτώβριο 19, Η Fox μοιράστηκε ένα βίντεο της τσάντας όπου έδειξε όλες τις ζημιές στη μάχη που είχε πάρει, λέγοντας ότι “κρατούσε αυτό το Birkin για τη ζωή μου.”

Σαφώς, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτήν την ιστορία από ό, τι γνωρίζουμε ακόμη και τώρα. Αν της δώσουμε αρκετό χρόνο, όμως, έχουμε την αίσθηση ότι η αλεπού θα χυθεί τα deets!