Ο JOHNNY DEPP ΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΣΤΟ SAVAGE X FENTY SHOW-ΚΑΤΌΠΙΝ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ RIHANNA!

Ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται για άλλη μια μεγάλη εμφάνιση!

Μήνες μετά την αμφιλεγόμενη στιγμή του Moonman στα VMA, φήμες λένε ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τη Rihanna για να είναι καλεσμένος στο Savage X Fenty Vol. 4 επίδειξη μόδας!

Σύμφωνα με πηγές που έφτασαν στην ΤΜΖ την Πέμπτη, Οι Πειρατές της στυπτηρίας της Καραϊβικής δεν θα περπατούν στον διάδρομο. Αντ ‘ αυτού, θα είναι το επίκεντρο μιας από τις στιγμές “αστέρι” της επίδειξης, όπως η Cindy Crawford και η Erykah Badu στο παρελθόν. Χμμ.

Είναι επίσης μια ιστορική στιγμή! Ο Depp, ο οποίος θα φοράει αντικείμενα από τη συλλογή των ανδρών, θα είναι ο πρώτος άνδρας στην εκπομπή Savage X Fenty που θα αναλάβει το ρόλο! Η στολή του θα είναι προφανώς “δροσερή και κομψή” και θα δουλεύει για όλες τις πτυχές της ζωής του — μουσική, μοντελοποίηση και υποκριτική.

Σύμφωνα με τους εσωτερικούς, Η RiRi και η ομάδα της κάλεσαν τον Johnny να είναι μέρος της μεγάλης στιγμής και οι δύο πλευρές ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι. Προφανώς, η στυπτηρία Fantastic Beasts έχει ήδη κινηματογραφήσει το μέρος του, το οποίο θα συμπεριληφθεί στην πρεμιέρα της 9ης Νοεμβρίου στο Amazon Prime Video. Ο ηθοποιός δεν έχει ακόμη πει τίποτα για την εμφάνιση, αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι θαυμαστές δεν έχουν αποφύγει να μοιραστούν το ζεστό ζεστό τους παίρνει το collab!

Πηγαίνοντας στα κοινωνικά μέσα, ένα τεράστιο κομμάτι των θαυμαστών έριξε τη Rihanna για συνεργασία με τον φερόμενο κακοποιό — ενώ χτύπησε επίσης τον υψηλού προφίλ χαρακτήρα της επιτυχημένης δίκης του Depp εναντίον του Amber Heard για τη χορήγηση αυτής της νέας πλατφόρμας. Έγραψαν στο Twitter:

“ο τρόπος που ο Τζόνι Ντεπ δεν θα είχε ποτέ αυτές τις ευκαιρίες αν δεν είχε κακοποιήσει τη σύζυγό του. τρελός.”

“rihanna look at me this isn’t u”

“Η Άμπερ Χερντ κατέστρεψε τη ζωή του Τζόνι Ντεπ!”Όχι, ο Johnny Depp κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα της Amber Heard, την έκανε παγκόσμιο στόχο και την ανάγκασε να ξαναζήσει το τραύμα της σε πολλά δικαστήρια, μόνο για να ανταμειφθεί από μια κοινωνία που προτίθεται να διατηρήσει το πατριαρχικό status quo”

“Από όλους τους ανθρώπους να επιλέξουν”

“ο Τζόνι Ντεπ δεν θα είχε όλες αυτές τις ευκαιρίες και τις δεύτερες ευκαιρίες αν δεν είχε κακοποιήσει σωματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά τη σύζυγό του και αυτό δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει.”

“η rihanna βγαίνει από το δρόμο της για να αποκαταστήσει την εικόνα ενός εγχώριου κακοποιού και βιαστή είναι τρελός γιατί η κόλαση είναι ο johnny depp, ένα ταχέως αποσυντιθέμενο πτώμα, που θα κάνει σε μια επίδειξη εσωρούχων; αλλά ακόμη και μετά από όλα αυτά γνωρίζει ακόμη και το κοινό της;”

Είπαμε ότι ήταν καυτές λήψεις! Αν και η Rihanna θα έπρεπε να είχε δει την κριτική να έρχεται από ένα μίλι μακριά…

Αφ ” ετέρου, μερικοί θαυμαστές είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουν αυτά τα δύο να ενώνονται. Οι υποστηρικτές πιστεύουν ακόμη ότι δείχνει πώς συνδέονται με τις προηγούμενες φερόμενες καταχρηστικές σχέσεις τους (Rihanna με τον Chris Brown, Johnny με την Amber), λέγοντας:

“Και οι δύο ήταν σε καταχρηστικές σχέσεις στο δημόσιο μάτι. Μάλλον ένιωθε συνδεδεμένη.”

“Είμαι τόσο χαρούμενος που το έκανε αυτό ο Ρίρι. υποστήριξη θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας Ανεξαρτήτως φύλου ”

“Οι επιζώντες αλληλοϋποστηρίζονται. Καλή.”

“Τους αγαπώ και τους δύο! Έτσι, αυτό είναι πολύ συναρπαστικό να δούμε. Όλες οι διασημότητες έχουν κάποια διαμάχη γύρω τους σε ένα σημείο ή άλλο … η ζωή τους βρίσκεται στο προσκήνιο. Οι άνθρωποι αναζητούν μόνο κάθε ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ιστορία από το τίποτα.”

Τώρα που έχετε ακούσει και τις δύο πλευρές, τι πιστεύετε για αυτή τη συνεργασία, Perezcious αναγνώστες;! Και τι νομίζετε ότι θα κάνει ο ηθοποιός στην παράσταση;? Ήχος μακριά (παρακάτω)!!