Ο IVAN TONEY ΓΕΛΆΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΧΡΈΩΣΗ FA ΠΑΡΆ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΉ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΈΞΙ ΜΗΝΏΝ

Ο αστέρας του Brentford Ivan Toney γελάει από μια χρέωση FA καθώς χορεύει και πάρτι με έναν παλιό συμπαίκτη του Newcastle ώρες μετά την εκμάθηση ότι θα μπορούσε να χτυπηθεί με απαγόρευση έξι μηνών για παραβίαση των κανόνων στοιχημάτων 232 φορές
Ο Ivan Toney φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που χρεώθηκε από τον FA
Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ και της Αγγλίας έσπασε τους κανόνες στοιχημάτων 232 φορές σε τέσσερα χρόνια
Ο Toney έχασε λίγο την ομάδα του Gareth Southgate για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ
Ο 26χρονος θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει εξάμηνη απαγόρευση για τα αδικήματα
Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αγώνες, ζωντανή δράση και αποτελέσματα
Ο Ivan Toney φωτογραφήθηκε έξω για πρώτη φορά από τότε που κατηγορήθηκε για κακή συμπεριφορά από την FA για παραβίαση των κανόνων στοιχημάτων.

Αφού ο Sportsmail αποκάλυψε ότι ερευνήθηκε από την FA, ο επιθετικός του Brentford κατηγορήθηκε για 232 παραβιάσεις στοιχημάτων σε τέσσερα χρόνια, μετά την οποία ο Callum Wilson επιλέχθηκε μπροστά από τον Toney ως back-up του Harry Kane στην Αγγλία Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ ομάδα.

Είναι κατανοητό ότι μια αναφορά που ενεργοποιείται από τον ανιχνευτή έχει μήκος περίπου 2.800 σελίδες. Ο Toney έγινε υποψήφιος για την ομάδα των τριών λιονταριών του Gareth Southgate μετά από μια φουσκωτή έναρξη της σεζόν, με 10 γκολ σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα προέκυψε ότι ήταν στο επίκεντρο ενός επτάμηνου καθετήρα FA.

Ο Toney δεν θεωρείται ότι έχει στοιχηματίσει εναντίον της δικής του ομάδας, ένα αδίκημα που θα μπορούσε να προκαλέσει απαγόρευση ζωής.

Ωστόσο, αν βρεθεί ότι έχει τοποθετήσει στοιχήματα στη δική του πλευρά για να κερδίσει, μια σημαντική εξάμηνη απαγόρευση είναι μεταξύ των πιθανών τιμωριών. Ο επιθετικός του Μπρέντφορντ και της Αγγλίας Ιβάν Τόνεϊ (δεξιά) απεικονίστηκε για πρώτη φορά από τότε που κατηγορήθηκε για κακή συμπεριφορά από την FA καθώς γέλασε, αστειεύτηκε και πέρασε καλά στο πρώην συμπαίκτη του Newcastle Rolando Aarons (αριστερά) 27ο πάρτι γενεθλίων την Τετάρτη το βράδυ