Ο ΠΟΛΥΈΛΑΙΟΣ ΜΑΛΛΙΏΝ ΤΗΣ LUPITA NYONG’O ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΈΡΑ “BLACK PANTHER 2” ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΈΡΓΟ ΤΈΧΝΗΣ

Ο πολυέλαιος μαλλιών της Lupita Nyong’o για την πρεμιέρα “Black Panther 2″ είναι ένα έργο τέχνης
Τα μαλλιά της Lupita Nyong’o για το” Black Panther: Wakanda Forever ” πρεμιέρα τον Οκτώβριο. 26 παραδειγματικά τις ατελείωτες δυνατότητες της ομορφιάς. Ο “πολυέλαιος μαλλιών” της — όπως το ονόμασε ο κομμωτής Vernon François-ήταν ο τέλειος συνδυασμός καλλιτεχνικών υλικών και κορυφαίου στυλ.

Από μπροστά, τα μαλλιά του Nyong’o έμοιαζαν με στέμμα από μακρινή γη. Τραβήχτηκε πίσω σε ένα κεφαλόδεσμο από περίπλοκα τοποθετημένα κοχύλια macramé και cowrie. Ξεπλύνετε τα κοχύλια, τα μαλλιά της κάθισαν σε μια ογκώδη κορυφογραμμή, πίσω από την οποία θα μπορούσατε να δείτε παχιά τμήματα των μαλλιών της τυλιγμένα σε σχήμα αψίδας. Από το πίσω μέρος, τα μαλλιά της συνυφασμένα με ένα σχέδιο που μοιάζει με πολυέλαιο, στερεωμένο με σχοινιά που χωνεύουν κάτω σε σχήμα V στη βάση του λαιμού της.

“Συνήθιζα να παίζω με σχοινί και κορδόνι όταν μάθαινα πώς να φινέτσα τις περιπλοκές των μαλλιών στην ηλικία των οκτώ. Αυτή η εικόνα με γεμίζει με τόση χαρά”, έγραψε ο François σε μια ανάρτηση στο Instagram της δουλειάς του για το Nyong’o.

Ενώ το χτένισμα του αστεριού” Black Panther: Wakanda Forever” ήταν μια στιγμή πλήρους κύκλου για τον Vernon, συσκευάστηκε επίσης ένα βαθύτερο νόημα για τον ηθοποιό. Σύμφωνα με τη Vogue, ολόκληρη η εμφάνιση πρεμιέρας του Nyong’o προσπάθησε να ενσωματώσει δύο μέρη ταυτόχρονα: την Αφρική και τη φανταστική χώρα της Wakanda.

Ανάμεσα στο φόρεμα Balmain της Nyong’o, που θυμίζει Κλασικά αγάλματα της Βόρειας Αφρικής, και το γήινο μακιγιάζ της που ενσωματώνει τη γη της Wakanda, θα λέγαμε ότι πέτυχε. Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Nick Barose είπε στη δημοσίευση ότι ” ήθελε να αντλήσει έμπνευση από το παρελθόν, παρόν, και μέλλον.”

Συνεχίστε να διαβάζετε για μια ματιά στον πολυέλαιο μαλλιών του Nyong’o από όλες τις γωνίες.

Πηγή: Διαβάστε Το Πλήρες Άρθρο