Ο ΝΤΆΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΤΟΥ ΔΙΆΠΛΑΣΗ ΣΕ ΜΑΎΡΟ ΓΙΛΈΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΒΌΤΚΑΣ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιδεικνύει τη μυϊκή του διάπλαση σε ένα σφιχτό μαύρο γιλέκο και τζιν καθώς δείχνει τις χορευτικές του κινήσεις σε παιχνιδιάρικο βίντεο εκστρατείας βότκας
Είναι γνωστός για τον εμβληματικό του ρόλο ως σοβαρός πράκτορας 007 Τζέιμς Μποντ.

Αλλά ο Daniel Craig έδειξε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του καθώς χόρευε γύρω από ένα ξενοδοχείο σε μια διασκεδαστική νέα καμπάνια για την Belvedere vodka, σε σκηνοθεσία Taika Waititi.

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ, 54, έδειξε τη μυϊκή του διάπλαση σε ένα σφιχτό μαύρο γιλέκο και τζιν, το οποίο αξεσουάρ με ασημένιο κολιέ αλυσίδας για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Αυτό είναι καινούργιο! Ο Ντάνιελ Κρεγκ έδειξε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του καθώς χόρευε γύρω από ένα ξενοδοχείο σε μια διασκεδαστική νέα καμπάνια για τη βότκα Belvedere, σε σκηνοθεσία Taika Waititi

Σχεδίασε τις ασημένιες κλειδαριές του σε ένα αναστατωμένο στυλ καθώς έδειξε τις χορευτικές του κινήσεις και έθεσε μια καταιγίδα σε μια σειρά φωτογραφιών.

Η διαφημιστική αγγελία ξεκίνησε με τον Ντάνιελ να φαίνεται Σοβαρός σε ένα κομψό ολόλευκο κοστούμι καθώς κοίταξε πάνω από την εικονική γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού.

Παρά την εκκίνηση του James Bond, Ο Ντάνιελ δεν έπινε μαρτίνι, αλλά γρήγορα έριξε ένα τεράστιο χαμόγελο καθώς περπατούσε πέρα από πλήθη φωτογράφων και ανέβηκε σε ένα αυτοκίνητο.

Όταν βγήκε από την άλλη πλευρά, έκοψε μια νευρική φιγούρα στο γιλέκο και τα τζιν του, τα οποία σχεδίαζε με δερμάτινο μπουφάν και σκούρες αποχρώσεις καθώς οι κάμερες έλαμψαν.