Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΌΣ ΤΗΣ FERNE MCCANNS LORI ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΉ ΘΈΣΗ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΦΩΝΗΤΙΚΟΎ ΣΗΜΕΙΏΜΑΤΟΣ

Ο αρραβωνιαστικός της Ferne McCann, Lorri Haines, μοιράστηκε μια θέση “stay positive”, αφού ο πρώην αστέρας της TOWIE ζήτησε συγγνώμη μετά από μια φωνητική σημείωση σχετικά με το θύμα επίθεσης οξέος του πρώην φίλου της Arthur Collins, τέθηκε στο δημόσιο τομέα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιστορίες του Instagram, ο Lorri μοιράστηκε τη μακρά δήλωση του Ferne, η οποία την είδε να ζητά συγγνώμη από το θύμα της επίθεσης acid Sophie Hall, αφού το φωνητικό σημείωμα φάνηκε να την αποκαλεί “άσχημο” και “ανόητο b***h”.

Στη συνέχεια μοιράστηκε τη δική του ανάρτηση: “μείνετε θετικοί. Τα πράγματα που περιμένετε και ελπίζετε, τείνουν να φτάνουν στις πιο απροσδόκητες στιγμές. Καλημέρα…!”

Ο επιχειρηματίας, 31 ετών, συνέχισε σε μια δεύτερη θέση:”μερικές φορές ξεχνάς πόσο φοβερό είσαι, γι ‘αυτό είναι μια υπενθύμιση”. Ο Lorri υποστήριξε το 32 χρονών σε όλο το δράμα voice note, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο όταν ένας ανώνυμος λογαριασμός Instagram άρχισε να κυκλοφορεί φωνητικές σημειώσεις, φέρεται να χαρακτηρίζει τη φωνή του Ferne, επικρίνοντας τους στενούς φίλους τηςssam Faiers και Billie Shepherd.

Ο ίδιος λογαριασμός έδωσε στη συνέχεια στη δημοσιότητα περαιτέρω φωνητικές σημειώσεις την περασμένη εβδομάδα, αυτή τη φορά φαίνεται να δείχνει τον Φερν να μιλάει υποτιμητικά για τη Σόφι, η οποία μαζί με άλλους 13 τραυματίστηκαν όταν ο Άρθουρ, ο οποίος φυλακίστηκε το 2017, έριξε οξύ σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ανατολικού Λονδίνου.

Η Ferne δεν έχει ακόμη σχολιάσει τις φωνητικές σημειώσεις για τους φίλους Sam και Billie, αλλά την τρίτη μοιράστηκε μια δήλωση στο Instagram παραδεχόμενη ότι έστειλε τις πιο πρόσφατες φωνητικές σημειώσεις, αλλά είχαν “χειραγωγηθεί” και στάλθηκαν από φόβο. Είπε: “γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θα έχουν μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τα φωνητικά μηνύματα που τίθενται στο δημόσιο τομέα και υποτίθεται ότι αποστέλλονται από εμένα.

“Αισθάνομαι ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να τα αντιμετωπίσω (στο βαθμό που μπορώ, καθώς υπάρχουν περιορισμοί για μένα που εξηγώ παρακάτω).

“Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα θύματα των αποτρόπαιων ενεργειών του Άρθουρ Κόλινς το 2017 που πρέπει να ξαναζήσουν εκείνη τη νύχτα και τον πόνο που ακολούθησε, επειδή αυτό το θέμα είναι και πάλι δημόσιο.