Η BRITNEY SPEARS ΓΡΆΦΕΙ ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΤΗ ZOEY 101 ΗΘΟΠΟΙΌΣ ALEXA NIKOLAS ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΤΗΣ ΦΏΝΑΞΕ ΣΤΟ ΣΕΤ

Η Britney Spears έχει μετανιώσει για τις προηγούμενες ενέργειές της απέναντι στην Alexa Nikolas.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, η Jamie Lynn Spears αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της πράγματα που θα έπρεπε να είχα πει ότι ο 40χρονος τραγουδιστής εισέβαλε στο σετ Zoey 101 και απείλησε την καριέρα της Alexa για φερόμενη εκφοβισμό της μικρότερης αδελφής της. Το αστέρι Sweet Magnolias έγραψε:

“Λίγες μέρες αργότερα, μια πολύ έγκυος Britney ήρθε στο σετ για να επισκεφθεί. … Η Britney δεν έχασε χρόνο να φτάσει στο σημείο. “Κοροϊδεύεις την αδερφή μου; Λέγοντας ψέματα και διαδίδοντας φήμες; Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό!”Η Britney της είπε ότι δεν θα κρατούσε δουλειές αν συνέχιζε να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο.”

Ωστόσο, η Alexa αρνήθηκε τους ισχυρισμούς εκφοβισμού – και η Britney υποστήριξε ακόμη και τον 30χρονο τότε, καλώντας τον Jamie Lynn για ψέματα τον Φεβρουάριο. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι τώρα, η στυπτηρία Walking Dead μιλάει για τον τρομακτικό εκφοβισμό και τις ενοχλητικές εμπειρίες που είχε με τον Dan Schneider ενώ πρωταγωνίστησε στη σειρά Nickelodeon σε αρκετές συνεντεύξεις podcast.

Πιο πρόσφατα, αφηγήθηκε ακόμη και την κατάσταση με τη Britney στο ευάλωτο podcast με τον οικοδεσπότη Christy Carlson Romano, λέγοντας ότι ένας συντονιστής ταλέντων είπε σε αυτήν και τη μαμά της ότι την πήγαινε στα μαλλιά και το μακιγιάζ όταν έσυρε την Alexa για να μιλήσει με τη Britney. Θυμήθηκε:

“Δεν ήταν εντάξει γιατί ήμουν 12, 13 ετών. Αλλά εκ των υστέρων, γνωρίζοντας τη δυναμική που υπήρχε γι ‘ αυτήν, φυσικά, αυτό κατέληξε να συμβαίνει. Και όπως Ω Θεέ μου, Κακή Britney. Είναι σε μια φρικτή κατάσταση εκεί. Και ήταν σαν οκτώ μηνών έγκυος, έτσι ήταν ορμονική, πολύ. Και θυμάμαι ότι έτριβε την κοιλιά της ενώ φώναζε, και ήταν σαν να προσπαθούσε να ηρεμήσει. Και θα μπορούσατε απλά να πείτε, ήταν πολύ ανισόρροπος με έναν τρόπο που αισθάνθηκε… σαν κάποιος να την χειραγωγούσε.”

Η αντιπαράθεση άφησε την Alexa εντελώς αναστατωμένη, στο σημείο που έκλαιγε, έκανε εμετό και μάλιστα καθόταν “στη θέση του εμβρύου” όταν επέστρεψε στο τρέιλερ της. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ιστορία (παρακάτω):