Η ΤΖΈΝΙΦΕΡ ΆΝΙΣΤΟΝ ΟΝΟΜΆΣΤΗΚΕ “ΆΨΟΓΗ” ΣΕ ΜΙΑ ΡΌΜΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΦΥΣΙΚΈΣ ΜΠΟΎΚΛΕΣ

Η Τζένιφερ Άνιστον ονομάστηκε “άψογη” σε μια ρόμπα καθώς αποκαλύπτει φυσικά μαλλιά
Η Jennifer Aniston, η οποία είναι γνωστή για τα χρυσά κορδόνια της, επέλεξε να παρουσιάσει ένα σεμινάριο για τα μαλλιά με ένα ελαφρύ λάδι για τα μαλλιά από τη βραβευμένη γραμμή περιποίησης μαλλιών της, LolaVie, στο Instagram της την Τετάρτη.

Χρησιμοποιούμε την εγγραφή σας για να παρέχουμε περιεχόμενο με τρόπους στους οποίους έχετε συναινέσει και για να βελτιώσουμε την κατανόησή μας για εσάς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις από εμάς και τρίτα μέρη με βάση την κατανόησή μας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. Περισσότερα

Η φρικτή ηθοποιός των αφεντικών φορούσε μια μεταξωτή μαύρη ρόμπα καθώς ο 53χρονος μοιράστηκε το μυστικό πίσω από την πανέμορφη χρυσή χαίτη και τα γυαλιστερά κορδόνια.

“Στεγνώστε με αέρα και λίγο @lolavie”, δήλωσε η Jennifer στους 40 εκατομμύρια οπαδούς της καθώς εφάρμοσε το προϊόν στα μαλλιά της ενώ στέκεται στο παρθένο μπάνιο της.

Οι θαυμαστές συρρέουν για να σχολιάσουν την ηθοποιό, καθώς πολλοί ξεπήδησαν την εμφάνισή της και τις φυσικές μπούκλες.

Η ηθοποιός Michelle Pfeiffer σχολίασε: “αγάπη!”

Η Ρίτα Γουίλσον επανέλαβε: “Αγαπήστε τα κύματα του αέρα και στεγνώστε τον αέρα!”

Jenna Dewan ξεπήδησε: “είσαι η πιο φυσική εκπληκτική θεά.”

Η NSW σχολίασε: “εύκολα η πιο όμορφη γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη”, ενώ η TT πρόσθεσε: “είσαι άψογη.”

 

Η Τζένιφερ Άνιστον έδειξε τις φυσικές μπούκλες της με το προϊόν μαλλιών της
Η Jennifer Aniston μοιράστηκε ένα σεμινάριο για τα μαλλιά, με ένα ελαφρύ λάδι μαλλιών από τη βραβευμένη γραμμή περιποίησης μαλλιών της, LolaVie, στο Instagram της