ΉΜΟΥΝ Ο ΒΑΡΎΤΕΡΟΣ ΈΦΗΒΟΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΚΑΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΆΜΑΡΆ ΜΟΥ ΑΦΟΎ ΖΎΓΙΣΑ 96 ΠΈΤΡΑ, ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΙ ΑΓΝΏΡΙΣΤΟΣ ΤΏΡΑ / Ο ΉΛΙΟΣ

Ο” βαρύτερος Έφηβος του κόσμου ” κάποτε έπρεπε να βγει από την κρεβατοκάμαρά του αφού ζύγιζε 96 πέτρα – αλλά τώρα είναι αγνώριστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Khaled Mohsen Al Shaeri περπάτησε για πρώτη φορά μετά από χρόνια αφού έριξε ένα επιβλητικό 86 πέτρα και ακολουθώντας ένα αυστηρό καθεστώς διατροφής και άσκησης στο νοσοκομείο. Τεκμηρίωσε τον απίστευτο μετασχηματισμό του παρουσιάζοντας τα διάφορα στάδια του ταξιδιού απώλειας βάρους του μετά από αερόστατο κατά τη διάρκεια των εφηβικών του χρόνων.

Ο τώρα 31χρονος από τη Σαουδική Αραβία μοιράστηκε ένα κλιπ του που περπατούσε με ένα πλαίσιο Zimmer σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανύψωση του από το σπίτι του στο Jizan για σωτήρια θεραπεία.

Ο αείμνηστος βασιλιάς Αμπντουλάχ είχε οργανώσει την απίστευτη διάσωση το 2013 αφού μετακινήθηκε από τον αγώνα βάρους του Χάλεντ.

Σχεδόν 30 ιατρικό προσωπικό και άνδρες πολιτικής άμυνας συνεργάστηκαν για να σηκώσουν τον τότε έφηβο με έναν ειδικό γερανό που έφερε από τις ΗΠΑ. Το πιο αμφιλεγόμενο θέαμα στον κόσμο-το έπος του Ρονάλντο για δωροδοκία row & £ 25K πρόστιμο
Ο Χάλεντ δεν είχε αφήσει το κρεβάτι του για τρία χρόνια πριν ανυψωθεί από το σπίτι του, μέρος του οποίου έπρεπε να κατεδαφιστεί για να τον ανακτήσει, σύμφωνα με αναφορές.

Μεταφέρθηκε με ιατρικό ελικόπτερο στην ιατρική πόλη του Βασιλιά Φαχντ στην πρωτεύουσα του Ριάντ για θεραπεία μετά την έκτακτη απομάκρυνση.

Ο υπουργός Υγείας της Σαουδικής Αραβίας Δρ Αμπντουλάχ Αλ Ραμπέα δήλωσε ότι ο βασιλιάς Αμπντουλάχ διέταξε τη διάσωση ως “ανθρωπιστική χειρονομία”.

Ο έφηβος απεικονίστηκε πετρώδης και με γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια της τεράστιας επιχείρησης, καθώς τα πλήθη κοίταζαν τη διάσωση.

Τα περισσότερα διαβάζονται στον ήλιο